Sztárok

David Hasselhoff feleségül veszi 37 éves modell barátnőjét

Ez lesz David Hasselhoff harmadik házassága.

Két hét múlva feleségül veszi 28 évvel fiatalabb modell barátnőjét David Hasselhoff – tudta meg az Entertainment Tonight. A 65 éves Hasselhoff és a 37 éves Hayley Roberts összesen hét év együttlét és két év jegyesség után köt házasságot július 31-én egy szűk körű ceremónia keretében, Olaszország déli részén.

„Kedden lesz a születésnapom, utána elutazunk Angliába és még egy pár helyre, aztán összeházasodunk Pugliában, ami Dél-Olaszországban található. Onnan pedig továbbmegyünk a Maldív-szigetekre, és körülbelül két hétig fel sem jövünk a víz alól” – mondta el a Knight Rider és a Baywatch sztárja, hozzátéve, hogy egészen kicsi esküvőre kell gondolni, de azért az ara családja ott lesz Walesből.

David Hasselhoff egyébként már most viseli a karikagyűrűjét, ugyanis a házasságot a szülei régi gyűrűjével szentesíti majd. „Ez egy különleges darab, azért hordom, hogy emlékezzek a szüleimre, és hogy szerencsét hozzon – árulta el a színész. – És végül azt mondtam magamnak, jó lesz ez így, legalább nem kell elmennem másikat választani. Inkább megtartom ezt.” 

A pocsék filmszerepekben és ócska slágerekben is dúskáló David Hasselhoffnak ez lesz a harmadik házassága: 1984-ben Catherine Hicklandet vette feleségül, nem sokkal a válásuk után, 1989-ben pedig Pamela Bachot, akivel 2006-ig voltak együtt. Utóbbi kapcsolatból született a sztár két lánya, Taylor Ann és a plus size modell Hayley Hasselhoff, akik 2010 óta mindketten vele is laknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top