Sztárok

Végre kiderült, mi okozta Bódi Guszti rosszulléteit

Bódi Guszti szédült, és annyi ereje sem volt, hogy lábra álljon. Hosszú kivizsgálás után végre kiderült, hogy mi okozta a rosszulléteket.

Éppen a szokásos év eleji, thaiföldi nyaralásából tért vissza Bódi Guszti és Bódi Margó, amikor a családfőt különös rosszullét kezdte el kerülgetni: egyik nap arra ébredt, hogy nagyon szédül, és felállni is alig tud. Eleinte arra gyanakodtak, hogy napszúrást kapott az ázsiai üdülés alatt, vagy esetleg valamilyen ott összeszedett ételmérgezés döntötte ágynak. Miután napok múlva sem enyhültek a tünetek, Gusztinak még annyi ereje sem volt, hogy lábra álljon, a családi kupaktanács orvos mellett döntött.

„Több doktor is megvizsgált. Egyik kivizsgálásról mentem a másikra, de nem derült ki, hogy mi okozza nekem azt a szűnni nem akaró szédülést. Senkinek sem kívánom, hogy azt átélje, amit én akkor. Az állandó rosszullétektől és szédüléstől a közérzetem is rossz lett. Teljes körű kivizsgáláson is voltam, vérvétel, nyaki ultrahang, röntgen a derekamról, minden. Szerencsémre nagyszerű orvosok vettek körül, és addig vizsgálódtak, míg felmerült a gyanú, hogy a fülemben lehet valami, amitől rossz az egyensúlyérzékem” – mesélte a Borsnak Bódi Guszti. A gyanú aztán beigazolódott. „A fülben lévő kristályok közül az egyik elszabadult, amik az egyensúlyért lennének a felelősek. Kiderült, hogy érelmeszesedésem is van, ezért orvosi utasításra többet kell mozognom és a kajálásra is odafigyelni” – tette hozzá Bódi Guszti,akinek a diétáját és az otthoni gyógytornáját nem más felügyeli, mint Bódi Margó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top