Sztárok

Tápai Szabina elárulta, kislánya vagy kisfia lesz

A Kucsera család novemberben új taggal bővül, most pedig azt is elárulták a büszke szülők, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a famíliába.

Kucsera Gáborék A Nagy Duett alatt jelentették be, hogy úton van a második baba. Azóta már eltelt egy kis idő, most pedig biztossá vált, hogy kislányuk születik majd. Bár Tápai Szabina és a férje is fiút vártak, nagyon örülnek a gyermeknek, és már alig várják, hogy találkozzanak vele személyesen is. Kucsera Gábor nagy csajozós hírében állt annak idején, így a sors fintora, hogy most majd mindent visszakap, amit annak idején elkövetett. 

„Mindenkitől azt hallottam, hogy a lányok általában szerelmesek az apjukba, rajonganak értük. Érdekes módon Benivel épp ilyen lett a viszonyunk, odavagyunk egymásért. Így amikor kiderült, hogy érkezik a második babánk, azt gondoltam, mennyire jó lenne még egy ilyen fiú. Másként alakult, de nem is baj. Világéletemben azzal cukkoltak a haverjaim, hogy vissza fogom kapni azt a sok disznóságot, amit elkövettem, ha egyszer lányom születik. Nos, tartok is ettől, ezért már most kijelentem, egyetlen fiú sem mehet a lányom közelébe” – mondta a Story magazinnak Kucsera Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top