Sztárok

Gáspár Győző perelheti a NAV-ot

Nullázták Győzike tartozásait, de mégsem kapta vissza az ingóságait.

Úgy tudni, hogy a NAV legutóbbi döntése alapján törölték a korábbi végrehajtási igényeket is, így elvben minden akadály elhárult, hogy Gáspár Győző visszakapja korábban lefoglalt ékszereit, bútorait.

„Megalapozott volt a kérelmünk a túlfoglalás és a végrehajtás törlésének tekintetében, így Gáspár Győzőnek minden lefoglalt ingóságát vissza kellene kapnia. A számlája majdnem nullás, pár tízezer forint van rajta, így nem értem, hogy a 20 millió forintot érő aranyakat miért nem szolgáltatják vissza” – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland, Győzike ügyvédje.

A showman nem érti a késlekedés okát. „Tudtommal minden végrehajtói jogot töröltek, akkor miért nem kapom vissza a dolgaimat? Az aranyunk még náluk van, ami nem is az értéke miatt érdekes, hanem az érzelmi szál miatt, hiszen az az örökségem” – mondta Győzike.

A Gáspár család szeretné, ha végre rendeződne a helyzet, de lehet, hogy ehhez perre lesz szükség. „Amennyiben jogerőre emelkedett az a döntés, hogy a NAV-nak vissza kell szolgáltatnia a lefoglalt ingóságokat, valóban nincs más lehetősége. Ha ez nem történik meg, igénypert kell indítani, amelyben visszaköveteli az értékeit – mondta dr. Györei Péter ügyvéd. – Ha ezt megnyeri, indíthat akár behajtási eljárást is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top