Sztárok

10 hete hiába próbálja elérni lányát Meghan Markle édesapja

Thomas Markle úgy érzi, a királyi család tudatosan elszakítja őt a lányától. Szerinte azért büntetik, mert kritizálni merte őket a nyilvánosság előtt.

Rettenetesen fáj, hogy így elvágtak minket egymástól” – mondja a The Mailnek adott hosszú interjújában Thomas Markle, a sussexi hercegné édesapja. A nyugdíjazott hollywoodi filmes azt mondja, több mint 10 hete egy szót sem beszélhetett a lányával: a telefonszáma már rég nem él, és azokon az elérhetőségeken sem tudja őt elérni, amit a palotától kapott – panaszolta.

Markle úgy érzi, a brit királyi család így bünteti őt azért a botrányért, aminek a főszereplője lett Meghan és Harry herceg esküvője előtt. Mint ismeretes Thomas Markle először pénzt fogadott el néhány megrendezett paparazzi fotóért, majd élesen kritizálta a királyi családot. „Nincs rá semmilyen mód, hogy kapcsolatba lépjek a lányommal” – összegez Markle az interjúban, majd hozzáteszi, biztos benne, hogy Meghan augusztus 4-én esedékes szülinapján se köszöntheti őt fel személyesen.

„Már azon gondolkodtam, hogy feladok neki egy képeslapot, de majdnem biztos vagyok benne, hogy azt sem kapja majd kézhez” – nyilatkozta az apa, aki most attól fél, hogy a kialakult helyzet miatt leendő unokáit sem láthatja majd.

„Talán egyszerűbb is lenne Meghannek, ha meghalnék, biztos mindenki együtt érezne vele. Ennek ellenére remélem, hogy sikerül helyrehoznunk a kapcsolatunkat. Hogy nem kell úgy meghalnom, hogy többet nem beszélünk egymással” – tette hozzá Thomas Markle, aki három napig, 9 órán keresztül interjúzott a The Mail újságírójával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top