Sztárok

Weisz Fanni veszélybe kerülhet a felhalmozódott adótartozása miatt

Meginoghat Weisz Fanni anyagi biztonsága, ugyanis több adótartozást is felhalmozott. Adósként szerepel a nyilvános listákon.

Az utóbbi időben csupa jót halottunk róla, legutóbb például Weisz Fanni három leánybúcsújáról írtunk, most azonban rossz hír érkezett. Adóvégrehajtás indult a modell cége ellen. Az interneten bárki számára elérhető Cegjegy­zek.hu és a tizenhárom állami lista összevonásával létrehozott Feketelista.hu adatai szerint Weisz Fanni komoly adótartozást halmozhatott fel az utóbbi időszakban.

Ennek következében több szankció is érte őt: a Weisz Fanni Stúdió Kft. jelenleg kényszertörlés alatt áll, sőt a modellt már idén áprilisban eltiltották: egészen 2023-ig nem alapíthat céget és nem viselhet olyan tisztséget egy cég életében, ami érdemben befolyásolja a működését – írja a Bors.

Az úgynevezett feketelista adatai szerint szemmel látható, hogy 2017 óta szám szerint három, ismeretlen összegű adótartozást követlenek a cégen, sőt 2018 januárjában már a cég kényszertörlési eljárását is megkezdték.  A folyamat ráadásul itt még nem ért véget, ugyanis további adóhátralékot fedeztek fel, körülbelül két héttel ezelőtt el is kezdődött a legújabb adóvégrehajtás folyamata. Arról, hogy milyen mértékű az adótartozás, nincsenek elérhető adatok.

A lap kereste Weisz Fannit, aki egy e-mailen keresztül reagált, állítása szerint – meglepő módon – nincs tudomása az esetekről, sőt, őt is megdöbbentette és igyekszik utánajárni az esetnek.

Fotó: facebook.com/weiszfanniofficial/

Fotó: facebook.com/weiszfanniofficial/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top