Sztárok

Bankkártyával könnyebb:

Biztonságosabb a készpénznél, külföldön pedig praktikusabb


Gondolt már arra, mennyi gondot okoz a készpénz? Amikor a boltos nem tud visszaadni, amikor külföldön nincs elég valuta a tárcájában, vagy éppen amikor a boltban kell otthagyni valamit, amit szívesen megvásárolt volna. Ilyen problémákkal ritkábban szembesülnek azok, akik bankkártyát használnak.


Miért éri meg bankkártyát használni a készpénz helyett?

Kényelmesebb, gyorsabb

–          Gyorsabb fizetés a kasszáknál, akár egy érintéssel is, díjmentesen

–         Kontrollálhatja költéseit a napi limit beállításával.

Külföldön is praktikus lehet

–          Elegendő, ha csak minimális valutával indulnak útra, bankkártya használatával jobban járhat.

–          Ingyenes vásárlási tranzakció külföldön is; az átváltás nem a drágább valuta-, hanem a kedvezőbb devizaárfolyamokon történik.

A készpénznél sokkal biztonságosabb

–          A PIN-kód biztonságot nyújt, ha valaki engedély nélkül vásárolt kártyával, a kártyabirtokos visszakaphatja a pénzét. Elég a kártyakibocsátó bankjánál jeleznie, hogy olyan vásárlás történt a kártyájával, amit nem hagyott jóvá.

Internetes vásárlás? Bankkártyával lehetséges

–          Az internetes vásárlás többnyire kényelmesebb és sokszor olcsóbb is, számos termék esetében az egyetlen lehetőség a beszerzésre.


Most igazán megéri kiváltania Takarék Mastercard vagy Maestro bankkártyáját!¹ Az első 25 bankkártya igénylő ajándék Lupa-tó családi belépőt kap!²

További részletek:

https://takarekcsoport.hu/maganszemelyek/mastercard-akcio

¹ A Takarék Csoporthoz tartozó bankkártyák kibocsátója, a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. vagy a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.
²A 2018. július 03. és 2018. augusztus 15. napja között meghirdetésre kerülő Kedvezményprogramban való részvétel feltétele 2018. július 03. – augusztus 15. napja között lakossági betéti MasterCard vagy Maestro típusú bankkártya igénylése, aktiválása és minimum 20.000 Ft értékben történő sikeres és könyvelt vásárlás, amely Takarék Csoporthoz tartozó lakossági forint vagy deviza bankszámlához kapcsolódik. Az az első 25 olyan ügyfél kapja az ajándék Lupa-tó családi belépőt, aki a vonatkozó Hirdetményben megjelölt feltételeket leghamarabb teljesíti. Az ajándék Lupa-tó családi belépő  az alábbiak szerint kerül kisorsolásra: 20 db Takarékbank, 5 db Takarék Kereskedelmi Bank ügyfeleknek.
A tájékoztatás nem teljes körű, az akcióra vonatkozó részletes információkat a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Kedvezményprogramok Hirdetménye, valamint a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Bankkártya igénylési és bankkártya használat-ösztönző kampány Hirdetménye tartalmazza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top