Sztárok

Pokoli fájdalmak gyötrik Molnár Anikót

Hatalmas fájdalmai vannak Molnár Anikónak, és még az sem kizárt, hogy hamarosan operálni kell a gerincét.

Molnár Anikó évek óta sokat betegeskedik, sorra jönnek életében a problémák, de úgy érzi, hogy rájött az okokra.

„Már tudom, hogy a fizikai problémáim mind lelki eredetűek, mert sok mindent a szőnyeg alá söprök, nem foglalkozom a nehézségekkel. Tavaly ősszel halt meg édesapám, és nem gyászoltam meg őt rendesen, ezt utólag már tudom. Hirtelen ért az ő elvesztése, és inkább a munkába temetkeztem, nem törődtem azzal, hogy magamban elengedjem őt” – magyarázta az egykori Nagy Ő.

„Nincs olyan társam, szerelmem, akivel teljes lenne az életem. Ezért is van az, hogy minden nagyobb betegség a nyaralások során jön elő, mert érzem, hogy nem a barátaimmal kellene utaznom, hanem egy férfival, akit szeretek, akivel kézen fogva tudok sétálni. Ez a legnagyobb baj, azt hiszem” – mondta Molnár Anikó, aki a volt párját hibáztatja, amiért nem lehet gyereke.

Tavaly is a külföldi útján betegedett meg, akkor vesemedence-gyulladást kapott, idén  még komolyabb baj érte az utazás alatt, a gerince sérült meg.

„Pokoli fájdalmaim voltak, és sajnos még vannak is. Nincs az a gyógyszer, ami kicsit is enyhítené ezt az érzést, hetek óta aludni sem tudok. Megállapították a kórházban, hogy gerincsérvem és porckorong-összenyomódásom van, egy hét múlva derül ki, hogy operálnak-e vagy sem. Nagyon félek a műtéttől” – mondta el a Blikknek Molnár Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top