Sztárok

Rubint Réka sok pénzre mondott nemet

Rubint Réka rengeteget dolgozik, ám a szabadsága nagy részét a családjával töltené – ennek érdekében drasztikus lépést tett.

Rubint Réka legutóbb a 40. születésnapján volt szabadságon – azelőtt és azután is folyamatosan táborokat szervezett és szervez, valamint fellépései vannak, hogy a többi hétköznapi dolgot ne is említsük. A fitness lady nagyon elfoglalt, de a családjára mégis sok időt szentel. Éppen ezért döntött úgy, hogy nemet mond egy felkérésre, amivel Schobert Norbi szerint nagyot szakíthatott volna – legalábbis ami a fizetést illeti. 

„Megtisztelő, hogy benne lehettem volna ebben a műsorban, hiszen főműsoridő, szeptembertől, ott lehet az ember a képernyőn, de megköszöntem, és nem fogadtam el” – mondta az élő videóban Rubint Réka, bár azt nem árulta el, hogy melyik csatornáról van szó.

Mellesleg ne felejtsük el, hogy nagyon sok pénzre mondtál nemet

– mondta Schobert Norbi a háttérből. Réka azt is megmagyarázta, hogy miért tett így: sokat dolgozik, távol van a családjától, ezért az anyai szíve nem hagyta, hogy ennyi időt külön töltsön a gyerekeitől. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top