Sztárok

Csobot Adél megható levelet írt születendő kisfiának

A 24 éves Csobot Adélnak és párjának, Istenes Bencének csak pár hetet kell várniuk második gyermekük megszületésére. A fiatal énekesnő megható üzenetet írt kisfiának.

Csobot Adél és Istenes Bence nagy izgalommal várják második gyermekük megszületését. A fiatal anyuka azonban azt is elárulta, hogy várandóssága megviseli. „Sokkal, de sokkal fáradékonyabb vagyok, mint valaha, mert reggel – legkésőbb – hét órakor kelnem kell Nátán vezényszavára” – mondta Csobot Adél, aki hozzátette, nagyon megváltozott a napirendje a terhesség alatt, például elmaradnak az esti főzőcskézések, filmnézések, teraszra kiülős beszélgetések. „Igen, ezek azok a beszélgetések, amik legjobban hiányoznak! Olyankor csak mi ketten vagyunk Bencével, és a világmegváltó, életmegfejtő gondolataink, melyek mindkettőnknek elképesztően sokat adnak” – mondta Adél.

csobot adel, istenes bence„Türelmetlenül várlak, édes kicsi fiam! Hiszem, hogy te pontosan érzed a mérhetetlen szeretetet, amit első perctől érzek irántad… hiszen te voltál, te vagy és te leszel a legfontosabb nekem – a másik két fiú mellett!” – olvasható Adél gondolatai kisfiához írt levelében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top