Sztárok

Megszólalt Weisz Fanni anyukája a lánya esküvőjéről

Weisz Fanni anyukája arról mesélt, hogy egykor ő maga segítette lánya ismerkedését Hajmásy Péterrel.

Weisz Fanni és Léránt Ágnes viszonya még 2015-ben romlott meg, az elmúlt három évben gyakorlatilag alig beszéltek, az édesanya meghívót sem kapott Weisz Fanni esküvőjére. Elmondása szerint amióta lánya Hajmásy Péterrel alkot egy párt, teljesen megváltozott és elfordult a családjától. „Fáj, hogy ezt csinálja Fanni, és még a ceremóniára sem hívott el sem engem, sem a testvérét, Gábort. Ám ő akkor is az én pici babám, sosem tudnék rá haragudni. Nem tud olyat tenni, amiért én ne szeretném vagy kitagadnám. Az én ajtóm mindig nyitva áll előtte, hozzám bármikor jöhet” – mondta a Blikknek Léránt Ágnes, aki nem tudja magának megbocsátani, hogy ő maga segített a fiatalok ismerkedésében.

„Peti az internetes közösségi oldalon írt először Fanninak. Ő viszont nagyon félt válaszolni, voltak gondjai önmaga kifejezésével, de amúgy is félénk volt, ezért együtt írtuk meg a választ Petinek. Sőt, később én vittem el Fannit az első randijukra is. A mai napig bánom, hogy megtettem, de ki tudhatta ezt előre?” – Weisz Fanni anyukája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top