Sztárok

Vége: ezért válik el feleségétől Pachmann Péter

A műsorvezető harmadik házassága is véget ért, nem találja a boldogságot Pachmann Péter.

Több mint négy év házasság után ismét válik a TV2 műsorvezetője. Pachmann Péter 2014-ben titokban vette el feleségét, akivel mostantól külön utakon folytatják életüket. A tévés párja eddig is kerülte a nyilvánosságot, és Pachmann megígérte neki, hogy többet nem fog nyilatkozni a válásról sem.

MTI Fotó: Mohai Balázs

„Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazokat az utakat képzeljünk el a jövőben, mint a másikunk, és – bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtassunk – rájöttünk arra, hogy ha ez valóban így van, a legjobb válasz erre az elengedés. Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincsen egy másik valaki, tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg” – árulta el a Blikknek a tévés.

Pachmann kislánya, Anna egy évvel az esküvő után született, és a műsorvezető reméli, nem viseli meg nagyon a válás. „Mindig is szövetségesek maradunk mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg” – tette hozzá Pachmann Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top