Sztárok

Shawn Mendes legjobb idei élménye a Sziget Fesztivál

Meghatódva beszélt a Sziget Fesztiválról az ifjú kanadai sztár, Shawn Mendes, aki hatalmas bulit tartott egy hete a nagyszínpadon.

Még csak 20 éves, de máris a legnagyobbak között emlegetik a kanadai Shwan Mendest, aki a 2018-as Sziget Fesztivál egyik húzóneve is volt. Mendes 50 ezer ember előtt adott koncertet a Hajógyári-szigeten, ami nem csak a rajongóinak, hanem neki is hatalmas élmény volt.

Shawn Mendes kanadai énekes-dalszerző érkezik a Time 100 gálára 2018. április 24-én New Yorkban. Az estélyt a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberét bemutató válogatásának tiszteletére rendezték (MTI/EPA/Justin Lane)

Minderről a szerdai MTV Video Music Awards kapcsán készült interjúban számolt be, amikor a riporter az idei év legemlékezetesebb élményéről kérdezte. Mendes legnagyobb meglepetésre a Sziget Fesztiválról kezdett beszélni.

My heart exploded tonight! Thank you @szigetofficial !!! Xx 📷 @cezdarke

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés,

Sok koncerten voltam Európa-szerte, de felléptem Magyarországon egy fesztiválon, úgy hívták, Sziget Fesztivál. Rengeteg helyen játszottam már, de volt ez a pillanat, egy hete, ott álltam a színpadon ötvenezer ember előtt, és elakadt a szavam.

Mendes elárulta, hogy bár nap mint nap ad hasonló koncerteket, az ilyen különleges momentumok emlékeztetik arra, hogy neki van a legjobb munkája a világon.

Igaz, Shawn Mendes díjat nem nyert a MTV Video Music Awardson, a díjátadóról készült ruhamustránkat azért érdemes megnézni, mert az MTV VMA-n a vénuszdomb lett az új mell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top