Sztárok

Elárulta Weisz Fanni, hány gyereket tervez

A friss feleség óriási családtervezésben van, de Weisz Fanniék mindenekelőtt nászútra indulnak.

Még mindig tíz centivel a föld fölött jár Weisz Fanni tökéletesen sikerült esküvője után. A fiatal modell augusztus elején mondta ki a boldogító igent sportoló szerelmének, és a pár nem is lehetne boldogabb.

„Egy álom volt az egész, még most sem hiszem el, hogy ilyen szuperül sikerült minden! Jól éreztük magunkat, soha nem fogom elfelejteni. Másnap hívogattak a vendégek, hogy ennyire még nem érezték jól magukat esküvőn, és szeretnék, ha jövő héten is lenne még egy ilyen lagzi, mert annyira pompás volt minden. Nekünk pedig az volt a legnagyobb boldogság, hogy tényleg ennyire jól sikerült, mindenki imádta” – mondta Fanni a Blikknek.

 

Természetesen a családalapítás sem várat sokáig magára. „Már öt és fél éve vagyunk együtt Petivel, ami szerintem egy házasságban is szép időnek számít, nemhogy egy kapcsolatban. A következő lépcsőfok a baba érkezése lesz. Nagyon szeretnénk már kisbabát, és remélem, két szuper gyerekünk lesz, akiknek mindent meg szeretnék majd adni, hogy boldogok legyenek az életben.”

Fanni és férje, Péter nászútja egyelőre még várat magára, mert az a terv, hogy a szürke téli hónapokban utaznak el egy kellemes tengerparti nyaralásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top