Sztárok

Debreczeni Zita: „A házasság nemcsak egy papír”

Debreczeni Zita és Gianni Annoni másfél éve házasok és azt mondják, ez teljesen megváltoztatta az életüket. A sztárfotós állítja, így biztos, hogy nem menekülnek el a problémák elől, hanem inkább megoldják őket.

Gianni Annoni és Debreczeni Zita tavaly márciusban házasodtak össze a Dolomitokban, utána pedig több hónapos nászút következett, néhány megszakítással. Bár sokan azt mondják, egy kapcsolaton nem változtat egy papír, ezt a sztárfotós másképp gondolja. 

Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják: ez csak egy papír, semmi több. A házasság nagyon jó dolog, és azt mondom, ha valaki nagyon biztos lábakon érzi a kapcsolatát, mindenképpen vágjon bele, mert egészen más érzés, amikor ott állsz egy férfi mellett, és úgy mutat be: a feleségem

– kezdte Debreczeni Zita a BEST magazinnak.

Az egykori modell szerint az az alapja a kapcsolatuknak, hogy sokat vannak együtt. „Gianni például számos konyhai trükköt megtanított nekem. (…) Ő pedig elkezdett tanulni fotózni, nagyon nyitott rá” – mesélte a lapnak Zita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top