Sztárok

Ismét eljegyezték Iszak Esztit

Hosszú idő és sok bizonytalanság után úgy tűnik, hamarosan menyasszony lesz Iszak Eszter.

Épp két éve szakított Iszak Eszter és Dobrády Ákos. Ötéves kapcsolat szakadt akkor meg, amiért a férfi később magára vállalta a felelősséget. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomban, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé” – fogalmazott akkor a zenész.

Pedig a pár már házasságra készült, Dobrády a Costa Rica-i tengerparton kérte meg szerelme kezét. De az esküvő időpontja egyre csak tolódott, és a fiatalok eltávolodtak egymástól. Idén azonban újra felélesztették kapcsolatukat, és adtak egy újabb lehetőséget a szerelemnek.

Iszak Eszti a Joy magazin díjátadóján – JOY Social Media Award 2018(SMA) (Fotó: Chripkó Lili)

Iszak Eszter lassan már gyereket is vállalna, tudatosan készül az anyaságra. A pár ismerősei pedig a Blikknek megerősítették, hogy ismét eljegyezte egymást a zenész és a műsorvezető.

„Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok” – mondta a lap informátora, aki szerint az esküvőre is hamarosan sor kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top