Sztárok

Lefizette fiatal rajongóját Majka

Sokáig emlékezni fog Majka szegedi koncertjére pár éves rajongója.

Minden bizonnyal egy érzelmi hullámvasút lehetett Majka számára szerdai szegedi koncertje. Ez volt az a buli, ami előtt Curtishez mentőt kellett hívni, és ahol Majka bejelentette, megszakítja a közös munkát a rapperrel, akivel nyolc évig elválaszthatatlan társak voltak.

De Majka a drámai jelenetek után is tartogatott egy emlékezetes meglepetést egy nyolc éves rajongójának. A kis Dorián unokatestvérével nézte meg a koncertet, a végén pedig a backstage-nél vadásztak Majkára autogram reményében. Egy szervező azonban közölte velük, hogy Majka aznap este nem tud kijönni közéjük.

Néhány szemfüles rajongó megkérte a hírvivőt, vigyen be a rapper öltözőjébe egy pólót vagy sapkát aláiratni. Így tett volna Dorián unokatesója is, akit azonban felkészületlenül ért a lehetőség, ezért egy ezer forintost tudott a szervező kezébe nyomni.

Majka nem hagyta ki a ziccert: az ezres mellett egy húszezer forintos bankót küldött vissza Doriánéknak aláírva, amivel rendesen megkoronázta a kisfiú estéjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top