Sztárok

Salma Hayek az esküvőn smink nélkül volt, és piros strandruhát viselt

Saját bevallása szerint sem éppen így készült volna az esküvőjére Salma Hayek, de a színésznő maradéktalanul boldog volt azzal, ahogyan a férje megszervezte a nagy napot.

Szeptember elején ünnepli majd az 52. születésnapját Salma Hayek, aki azt mesélte, hogy az utóbbi években volt talán a legboldogabb egész életében. Nem hitte, hogy ezt lehet fokozni, pedig lehetett. 

Salma Hayek és François-Henri Pinault „esküvője” igazi meglepetés volt (fotó: Instagram/Salma Hayek)

François-Henri Pinault ugyanis a Bora Borán töltött mesés vakáció alatt nagy meglepetéssel készült: esküvőt szervezett maguknak a tengerparton. Pontosabban amolyan fogadalommegújítást, a pár ugyanis 2009-ben már hivatalosan egybekelt. A mostani alkalom azonban minden szempontból más volt, mint az akkori. Nem volt hatalmas vendégsereg, sem velencei karnevál, sem palota, és Salma Hayek sem készült a nagy napra pazar ruhákkal. Sőt, ami azt illeti, egy egyszerű piros strandruhát viselt, strandpapucsot, és nem is sminkelt.

„Hamarosan vége a nyárnak, amelynek a legjobb pillanata az volt, amikor a férjem meglepett egy fogadalommegújítással. Nem ezt a ruhát választottam volna az esküvőmre, de úgy tudtam, hogy wellnessezni megyünk” – írta a színésznő, aki néhány képet posztolt a nagy napról. Többek közt ezt is, és igyekezett kideríteni, mi lehet az a fénytörés a fotón. Sokak szerint az égiek így jelezték, hogy óvják ezt a szerelmet.

Képek Salma Hayek és François-Henri Pinault rögtönzött esküvőjéről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top