Sztárok

Csősz Boglárka retusálatlanul, így üzent a kritizálóknak

Elegánsan vágott vissza a kritizálóknak Csősz Boglárka, pedig néhányan keresetlen stílusban osztották ki azért, amit a színésznő magával tett. Most megmutatja azt is, hogyan látja a férje.

Csősz Boglárka nem kerüli a konfliktusokat, inkább beleáll a kényes helyzetekbe is, csak hogy tisztázza őket, ezt már megszoktuk tőle. Nem meglepő, ha most is kiállt magáért, miután erős kritikákat kapott.

Miután megláttuk ezt a retusálatlan képet Csősz Bogiról, kíváncsiak voltunk a sztorijára: 

Csősz Boglárka retusálatlanul, és a kendőzetlen véleményét is megosztotta

„Rengetegen kritizálnak, gyakorlatilag folyamatosan, amiért különböző fotós programokat, szűrőket használok. Őszintén nem értem, mi a bajuk, szerintem ezzel egyszerűen a kreativitásomat élem ki. Imádok fotózni, főleg víz alatt, és azokat a képeket is meg szoktam szerkeszteni, ezzel sok időm megy el, de megéri, élvezem az alkotást. Ugyanígy a rólam készült képekkel is szeretek játszani, ettől még nincs baj az önbizalmammal, és nem torz a személyiségem, mint ahogy ezt megkaptam.”

Ahogy Bogi a kommenetlekőknek is megírta, és az NLCafénak is elmondta, nem lenne színésznő, ha elégedetlen lenne magával. Az Instagram szerinte nagyszerű terep arra, hogy egyedi módon tálaljon fotókat.

Fotó: Instagram/ Csősz Boglárka

„Egyes nők azt gondolják, és írják nekem, hogy ha szép vagyok, akkor ezekkel a filterekkel és fotóprogramokkal műnőt csinálok magamból. De ettől nem leszek mű, ez művészet. Éljen vele mindenki, akinek pedig nem tetszenek a képek, nem kell néznie. Ez az ő szabadságuk.”

A fenti képet – mint olyan sok hasonlót – Csősz Bogi férje, Burak Talu készítette, aki imádja fényképezni a feleségét. Azon csak jót nevetett, hogy most éppen az instagramos szűrökért kritizálták Bogit. 

„A követőim már megjegyezték, hogy Burak igazi jó insta férj, mert kérni sem kell, szeret segíteni nekem a fotózásban.”

Azért azt is mutatjuk, mi volt az utolsó csepp, ami miatt Csősz Bogi úgy érezte: helyre kell tennie azokat, akik leszólják a fotóit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top