Sztárok

Peller Mariann bikinis képe visszahozta a nyarat

Az időjárást elnézve bármelyik pillanatban lehet nyár vagy éppen késő ősz is, de Peller Mariannak hála egy pillanatra még ismét felidéztük a nyári vakációt.

Nem Peller Mariann az a sztár, aki fürdőruhás képekkel szórja tele a közösségi oldalát, most azonban a nosztalgia jegyében megtette. Igaz, legfeljebb annyit látunk, hogy szép a bikini felsője, és hogy jól érzi magát. Bár a kollégája azért megengedett magának egy kis viccet. 

Az ilyen képekhez sokszor érkeznek kérdések, honnan a napszemüveg, fürdőruha, rúzs, ezúttal Harsányi Levente szórakozott egy kicsit, és rákérdezett: honnan a szatyor, ami Mariann feje alatt van? A válasz sem maradt el: 

„Hát persze, tudtam, hogy Neked bejön majd! Főleg, hogy ez egy nagy kendő…” – írta Peller Mariann. 

Bennünket azonban más érdekel. A műsorvezető remek formában van, sokaknak ad erőt ő és a testvére, Peller Anna azzal, hogy felvállalják, megküzdöttek azzal, hogy elfogadják magukat. Peller Mariannt rengetegen dicsérik, sokan mondtak már neki köszönetet a virtuális térben is. A jókedve pedig átragad másokra is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top