Sztárok

Elsírta magát a bíróságon Rékasi Károly

Ítélet született a színész motorbalesetének ügyében első fokon.

Mindössze fél év alatt ítéletet hozott Rékasi Károly balesetének ügyében a bíróság – ami szép teljesítmény lenne, ha maga a baleset nem három évvel korábban történt volna. Tegnap mindenesetre első fokon lezárult az ügy, ám az ítélet nem jogerős, így a tárgyalás pár hónap múlva folytatódik.

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/

Fotó: facebook.com/rekasi.karoly.hivatalos/

Rékasit felmentette a bíróság: kimondta, hogy az előtte index nélkül balra kanyarodó autó sofőrje volt a hibás a balesetben, a színész már nem kerülhette el az ütközést. A vétkes sofőr 6 hónap szabadságvesztést kapott maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset okozása miatt, felfüggesztve.

„Nem szégyellem, elbőgtem magam, amikor hallottam, amit én három éve tudok. Nekem ez volt fontos, hogy más is kimondja, nem én szúrtam el. Amikor zokogni kezdtem, az azért volt, mert piszkosul jó érzés azt hallani, hogy Rékasi, nem te cseszted el az életedet! Nem én csesztem el, hanem valaki más avatkozott bele” – mondta felindultan a színész a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top