Sztárok

Meghan Markle-t titokban meglátogatta az édesanyja

Doria júliusban több napot is lányával, Meghannel és Harry herceggel töltött a pár oxfordshire-i otthonában.

Meghan Markle Los Angelesben élő édesanyjának azonban nem ez volt az első és az egyetlen titkos látogatása Nagy-Britanniába. A Daily Mail című brit bulvárlapnak nyilatkozó névtelen forrás elmondta, Doria Ragran az esküvő óta többször is járt lányánál, mindig azután, hogy a brit királyi család és maga Meghan is összetűzésbe került apjával, Thomas Markle-lel.

A forrás a lapnak beszélt arról is, hogy a látogatások a lehető legnagyobb titokban zajlottak le, és kivétel nélkül azt a célt szolgálták, hogy Meghan megnyugodjon. Az újdonsült sussexi hercegnének egyébként meglehetősen viharos mostanában a kapcsolata édesapjával: noha Thomas Markle biztos abban, hogy lánya megszakította vele a kapcsolatot a botrányok miatt, a forrás úgy tudja, Meghan nem szeretné kizárni az életéből édesapját.

Hosszú távon szeretne vele jó kapcsolatot ápolni, ám ehhez az elmúlt időszak viszontagságai miatt egyelőre egy kis időre van szüksége” – idézi a Daily Mail a forrást, aki azt is tudni véli, nincs gyors megoldás arra sajnos, hogy Meghan és Thomas Markle között rendeződhessen a kapcsolat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top