Sztárok

Bochkornak golyót ígértek a fejébe, Pásztor Annától bicskával kértek autogramot

Pásztor Anna zaklatási ügye nagy nyilvánosságot kapott, ez pedig felnyitotta sok ember szemét, és azt is átértékelték, mennyire flancolás az, ha egy ismert ember testőrrel jár. Mint kiderült, Bochkor Gábor sem véletlenül fizetett a védelméért.

Megdöbbentő történetek kerültek elő a 89.5 Music Fm reggeli műsorában. A Pásztor Anna elleni zaklatás volt a hétfői Önindító adásának egyik témája, Bochkor Gáborék ennek kapcsán hívták fel az énekesnőt. A felvezető szövegben azonban egy olyan momentumra derült fény Bochkor múltjából, amit eddig nem igen ismertünk. A rádiós részletesen mesélt a zaklatójáról.

„A 90-es években kaptam rendszerint telefont, sosem felejtem el, egy 9-es parabellumot ígértek a fejembe. Komolyan mondom, talán még sírva is fakadtam”– vallott őszintén a rémes időszakról Bochkor, aki azt is elmondta, hogy hetekig testőrrel járt az eset után.  Ezt követően hívták fel Pásztor Annát, akit korábban sokáig zaklatott egy férfi, majd végül a bicskával felfegyverzett zaklatót egy Anna and the Barbies koncerten elkapták. Bochkorék azért hívták fel Annát, hogy megtudják, milyen lelki állapotot is jelentett neki a mostani helyzet. A beszélgetés végén Anna egy megdöbbentő történetet mesélt el. 

Bochkor Gábor és Pásztor Anna ugyanazt a rettegést élték át (fotó: Nagy Zoltán/Smag; Facebook)

„Nagyon sok baromarcú ember úgy gondolta, hogy milyen vicces lenne, hogy ha hozzám úgy jönnének oda, hogy megpróbálnak megijeszteni. Tegnapelőtt a Dallamos Villamoson zenéltünk. Ücsörögtünk a villamos megérkezése előtt fél órával, és odajött hozzám egy ittas ember, aki a kislányának kért autogramot, majd elővett egy több mint 10 centis rugós bicskát. Elkezdett az orrom előtt a bicskával hadonászni, hogy azzal írjam alá. Nem tudom miért, de idegből odaléptem hozzá, és kicsavartam a kezéből a kést, és üvöltöttem, annyira ideges lettem, hogy szerinte ez miért vicces, és hogy gondolja, hogy ezzel fog poénkodni” – idézte fel Bochkoréknak a bicskás történetet Pásztor Anna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top