Sztárok

Újabb késes rajongóval akadt gondja Pásztor Annának

Az énekesnő már azelőtt kicsavarta a kezéből a kést, hogy a testőre odaért volna.

Alig egy hónappal azután, hogy az egyik rajongója meg akarta késelni koncert közben, újabb késes férfival akadt gondja Pásztor Annának – tudta meg a Bors.

A lap szerint az incidens a Dallamos Villamos nevű szombati rendezvény előtt történt. Anna csapatával éppen az Allee bevásárlóközpont előtt várakozott, amikor észrevette, hogy egy férfi közelít hozzá, hatalmas késsel a kezében.

A történtekről egy szemtanú számolt be:

 Azt láttam, hogy jött egy szemüveges fickó, egy elég nagy késsel a kezében. Azt mondta, hogy ő valami faragó és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, ami a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, azt hiszem Gino a neve. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták.

Anna testőre ezután beszélt a férfival, aki állítja, hogy nem akarta bántani az énekesnőt. A Bors szerint – bár ez a koncerten nem látszott – Annát nagyon megviselték a történtek.

Fotó: Bodnár Boglárka, MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top