Sztárok

Koholák Alexandrát támadják a házasság miatt

Koholák Alexandra és szerelme, Farkas Balázs múlt héten kötötték össze az életüket. Nem volt flancolás, egyszerű házasságkötés volt, sokakat mégis zavar, és ennek hangot is adnak...

Nemrég kiderült, hogy Koholák Alexandra is szerepel majd Csak show és más semmiben, emellett pedig múlt héten összeházasodott 26 évvel idősebb párjával, Farkas Balázzsal így most teljes az öröm. Az egykori éjjel-nappalos ezt büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, a kommenteket azonban, amelyeket kapott, nem tette zsebre. Ettől függetlenül azt mondja, őt ez nem zavarja, ki tudja zárni, csak a családja boldogsága érdekli. 

„Aki eddig azt mondta, hogy vizuálisan nem illünk össze, az amint megismer minket, vagy lát egymás mellett, egyből azt mondja, hogy mégis. (…) Nem érzem a Balázson, hogy annyival idősebb…” – kezdte Koholák Alexandra, majd a kommentekre is kitért. 

A kedvencem az volt, aki azt írta, hogy olyanok vagyunk, mint egy amerikai család, az ázsiai házvezetőnővel. Ez nagyon vicces volt, jót nevettem. Mindegyiket így fogom fel, szerintem ez nagyon jó

– folytatta Alexa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top