Sztárok

50 év után találkozott testvérével Zoltán Erika

Az énekesnőnek az édesanyja mesélte el, hogy kétéves korában egy nő állított be hozzájuk egy csecsemővel. Zoltán Erika csak most látta újra a féltestvérét.

Zoltán Erika rengeteget koncertezik, többször még külföldön is fellépett. Csodásan fest most is, főleg, hogy nemrégiben rengeteget fogyott. Az énekesnő meglepő sztorival állt elő, hiszen kiderült, hogy van egy húga, akiről sosem beszélt, most viszont megtette, mert 50 év után találkoztak újra. 

Váratlanul egy fiatal nő jelent meg a lakásunkon, karján egy kisbabával. Az újszülöttre mutatva azt mondta, ő Tünde, az apukám vér szerinti gyereke. Nincs mit szépíteni, édesapám félrelépéséből született a húgom

– mesélte Zoltán Erika a Meglepetés magazinnak.

Az énekesnő édesapja később Németországba költözött, új családot alapított, így nem is nagyon tartották a kapcsolatot. Később Erika kapott egy e-mailt egy ismeretlen amerikai férfitól, aki szerint New Yorkban élő testvére szeretné vele felvenni a kapcsolatot. Aztán egy amerikai fellépés alkalmával találkoztak, és azóta is tartják a kapcsolatot. 

„Tündi sajnos nem ismerte az apukánkat, ezért én meséltem neki róla. Fényképeket is vittem magammal, éjszakákon át beszélgettünk arról, kivel mi történt az elmúlt évtizedekben. Nagyon megszerettem őt, és mondtam neki, amilyen hamar csak lehet, látogasson meg minket Magyarországon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top