Sztárok

Curtis: sosem bocsátok meg Majkának

Megtörte a hallgatást Széki „Curtis” Attila, és végre elmondta az ő álláspontját a közte és Majka közt kialakult balhéról.

Majd’ egy hónapja dobta le a bombát Majka, mikor közölte: minden kapcsolatot megszakít Curtissel az újpesti rapper drogproblémái miatt. Curtis repült is a bandából, Majka pedig körbehaknizta a sajtót a botrányról kialakított saját verziójával.

„Eddig soha nem szólaltam meg az ügy­ben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni! Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen em­bernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé?” – kérdezi indulatosan Curtis.

Majka és Curtis barátsága lassan ment tönkre

Az újpesti rapper megfogadta, hogy bebizonyítja saját igazát Majkával szemben. Szerinte ugyanis ha „kezelhetetlen kokós” lenne, nem tudná vinni fellépéseit és tévés munkáit, mondta a Borsnak.

„Folyamatosan koncertezem, be vagyok táblázva, múlt héten is öt fellépésem volt, úgyhogy hál’ istennek nem szorulok rá Majkára!” – tette hozzá Curtis, aki ellen nem emelt vádat az ügyészség, a drogvád ellenére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top