Sztárok

„Ne hazudj magadnak! Kórosan elhíztál, és ez meg fog ölni!” – Nyílt levelet írtak Tess Hollidaynek

Piers Morgan egyszer már durván beszólt a legnagyobb plus-size modellnek, most hosszú okfejtésben magyarázza a véleményét.

Piers Morgan tévés már korábban is kiakadt azon, hogy Tess Holliday a brit Cosmopolitan címlapján szerepelt. Ezt persze a plus-size modell sem hagyta annyiban, nem is annyira finoman elküldte a kritikusait a fenébe. Most Morgan egy nyílt levelet tett közzé a Daily Mail oldalán, amelyben korábbi álláspontját viszi tovább.

Tess Holliday a brit Cosmopolitan címlapján (Forrás: Cosmopolitan)

Azt írja, hogy Holliday Cosmo-címlapja igazán meglepő, újszerű volt, mivel a modell 160 centi és 136 kiló.

Ez alapján te kóros elhízásban szenvedsz. Ezt nem én, egy »testszégyenítő tapló« mondom, ahogy a rajongóid hadserege bizonyára azonnal sikítaná. Ez csak egy tény.

Az orvosi meghatározás szerint az számít kórosan elhízottnak, akinek legalább 45 kiló túlsúlya van, vagy a BMI-indexe (testtömmeg-indexe) több mint 40.

Ez te vagy.

Piers Morgan ezután kifejti, hogy a kóros elhízás nagyon veszélyes egészségi állapot, mert egy növeli egy csomó betegség kialakulásának kockázatát, vagyis akár halálos is lehet.

Fotó: Facebook/Tess Holliday

Aztán teljesen nonszensznek nevezi, hogy a magazin „felültette a trónra” Hollidayt azzal az indokkal, hogy azoknak is a példaképe lehet, akik hasonló okok miatt mellőzöttek, és nem felelnek meg a társadalom által felállított szigorú szépségideálnak.

Akárcsak a zéró méretű modellek esetében, a te testképed is olyan, amelyet nem ünnepelniük kellene az embereknek, beleértve téged is. Azért nem, mert egészségtelen.

A tévés még azt is megkockáztatja, hogy talán maga Tess Holliday is tisztában van azzal, hogy egy önámító, ördögi körbe került. Ugyanis csak a kóros elhízása az oka a hírnevének, a tévészerepléseknek és címlapnak, de csak megjátssza, hogy így boldog. Ezért azt javasolja neki, hogy ne hazudjon saját magának.

Közben Tess Holliday már válaszolt is a nyílt levélre. A Twitterén azt írta, hogy Morgan az elmúlt 2 hétben a megszállottjává vált, és szinte már olyan, mintha a férfi a teltebb nőket kedvelné, csak ezt fél bevallani magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top