Letöltendő börtönt kapott nemi erőszakért Bill Cosby

nlc | 2018. Szeptember 25.
Börtönre ítélte a bíróság nemi erőszak miatt Bill Cosbyt, nevét felvették a szexuális bűnözők adatbázisába is. Legalább három évet rács mögött kell töltenie.

Kedden bűnösnek találta nemi erőszak vádjában és letöltendő börtönbüntetésre ítélte egy philadelphiai bíróság Bill Cosbyt. A 81 éves volt tévés hírességnek legalább három, legfeljebb 10 évet kell majd börtönben töltenie.

Bill Cosbyt egy 2004-ben történt nemi erőszakért ítélték el, amikor philadelphiai otthonában begyógyszerezte, majd megerőszakolta az elkábított Andrea Constandot, a Temple Egyetem egykori ügyintézőjét. Cosby végig azt állította, hogy a szexuális kapcsolat a nővel közös megegyezésen alapult.

Bill Cosby a bíróságon – Mark Makela/Getty Images

A bírósági tárgyalás vezetője, Steven O’Neill bíró szexuális ragadózónak nyilvánította Bill Cosbyt, aki így bekerül a szexuális bűnözők nyilvántartásába és élethosszig tartó tanácsadás vár rá.

A 81 éves Cosbyt eddig legalább 60 nő vádolta meg hasonló jellegű bűncselekménnyel, de ezek legtöbbje elévült, mire vádemelési szakaszba érhetett volna az ügy.

BuzzFeed

Exit mobile version