Sztárok

Ónodi Eszter tündökölt az Aranyélet premierjén

Tegnap szűk körben bemutatták az Aranyélet utolsó évadának első részét, a vetítésen természetesen a főszereplők is jelen voltak. Ónodi Eszter bombaformában van, ezt tegnap is bebizonyította.

Ónodi Eszter minden szerepben tündököl: ebben az évben már bebizonyította a Valami Amerika harmadik részében, hogy semmit sem öregedett az elmúlt esztendőkben. Az egyik legnézettebb magyar sorozat, az Aranyélet is hamarosan visszatér a képernyőre, amelyben bár Eszter a „megtestesült gonosz”, így is sokak kedvenc karaktere. Tegnap sor került az utolsó évad első részének premier előtti vetítésére – a sztárok a vörös szőnyegen vonultak fel, Ónodi Eszter pedig kiváló formában jelent meg. 

„A várakozás a végéhez közeledik: tegnap este az #Aranyélet vörös szőnyeges premierje során bemutatásra került a befejező évad első epizódja is, amelyet az alkotók és a színészek a meghívott vendégekkel néztek végig, sőt azt is megosztották, milyen volt a sorozaton dolgozni” – írták a rövid, ám annál lényegre törőbb videóban az Aranyélet alkotói. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top