Sztárok

Félmilliós borral ünnepelte meg David Beckham, hogy megúszott egy gyorshajtási bírságot

Egy jogi kiskaput kihasználva úszott meg egy gyorshajtási bírságot az egykori angol válogatott labdarúgó, David Beckham. Miután felmentették, Beckham félmillió forintos borral ünnepelt.

Kicsit megorroltak a rajongók David Beckhamre, akit korábban gyorshajtáson kaptak Londonban, amit el is ismert, de a bírságról szóló értesítőt az előírt határidőnél egy nappal később kapta meg. Ezt kihasználva ügyvédei elérték, hogy az egykori sztárfocistát felmentsék.

A rajongók haragját az váltotta ki, hogy Beckham nem ment el a londoni bírósági tárgyalásra, pedig akkor épp az angol fővárosban tartózkodott. A tárgyalás napján egy fekete Range Roverből írt posztban arról panaszkodik, hogy milyen rossz a közlekedés Londonban.

David Beckham – Forrás: Joe Raedle/Getty Images

Beckham épp a város egyik repterére tartott, hogy magángéppel felesége, Victoria, illetve Eva Longoria és férje társaságában Párizsba repüljenek vacsorázni.

Mire odaértek, a bíróságon a sztár ügyvédei elérték a felmentést, amit Beckham és társasága egy palack 1300 fontos Grands Echezeaux Grand Cru Et, a Cote de Nuits borral ünnepeltek meg.

Beckham még januárban lépte túl a megengedett sebességet London belvárosában 200 millió fontos Bentley-jét vezetve.

„Nagyon megkönnyebbültem, és nagyon elégedett vagyok a jogi csapatommal” – mondta Beckham.

Rajongói már nem voltak ennyire azok. Többen felvetették, hogy rossz példát mutat a gyermekeinek azzal, ha nem vállalja a felelősséget tettéért, és kibúvót keres. Sokan nevetségesnek tartották a jogi csatározást, hiszen nem jelentett volna anyagi megterhelést kifizetni a bírságot.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top