Félmilliós borral ünnepelte meg David Beckham, hogy megúszott egy gyorshajtási bírságot

Hegedűs Bence | 2018. Szeptember 28.
Egy jogi kiskaput kihasználva úszott meg egy gyorshajtási bírságot az egykori angol válogatott labdarúgó, David Beckham. Miután felmentették, Beckham félmillió forintos borral ünnepelt.

Kicsit megorroltak a rajongók David Beckhamre, akit korábban gyorshajtáson kaptak Londonban, amit el is ismert, de a bírságról szóló értesítőt az előírt határidőnél egy nappal később kapta meg. Ezt kihasználva ügyvédei elérték, hogy az egykori sztárfocistát felmentsék.

A rajongók haragját az váltotta ki, hogy Beckham nem ment el a londoni bírósági tárgyalásra, pedig akkor épp az angol fővárosban tartózkodott. A tárgyalás napján egy fekete Range Roverből írt posztban arról panaszkodik, hogy milyen rossz a közlekedés Londonban.

David Beckham – Forrás: Joe Raedle/Getty Images

Beckham épp a város egyik repterére tartott, hogy magángéppel felesége, Victoria, illetve Eva Longoria és férje társaságában Párizsba repüljenek vacsorázni.

Mire odaértek, a bíróságon a sztár ügyvédei elérték a felmentést, amit Beckham és társasága egy palack 1300 fontos Grands Echezeaux Grand Cru Et, a Cote de Nuits borral ünnepeltek meg.

Beckham még januárban lépte túl a megengedett sebességet London belvárosában 200 millió fontos Bentley-jét vezetve.

„Nagyon megkönnyebbültem, és nagyon elégedett vagyok a jogi csapatommal” – mondta Beckham.

Rajongói már nem voltak ennyire azok. Többen felvetették, hogy rossz példát mutat a gyermekeinek azzal, ha nem vállalja a felelősséget tettéért, és kibúvót keres. Sokan nevetségesnek tartották a jogi csatározást, hiszen nem jelentett volna anyagi megterhelést kifizetni a bírságot.

The Sun

Exit mobile version