nlc.hu
Sztárok

A 12 éves Harper Seven Beckham

A 12 éves Harper Seven Beckham majdnem olyan magas már, mint az apja

Ilyen kamasz lett a Beckham házaspár egyetlen lánya. Nézd meg, hogyan lett kisbabától tinédzser.

A párizsi divathéten bemutatták Victoria Beckham legújabb kollekcióját is. Ahogy mindig, az egykori énekesnő családja most is ott volt, hogy támogassa őt. David Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, Brooklyn Beckham és annak felesége Nicole is az elsősorban ült a rendezvényen. Csak Romeo hiányzott a népes családból.

Ami viszont igazán feltűnő volt, hogy milyen nagyra nőtt a házaspár egyetlen lánya, a 12 éves Harper Seven. A kamasz egy hosszú, pántos szaténruhát viselt, hozzá fehér cipellőt és táskát választott. A felvételeken pedig jól látható, hogy Harper már lassan majdnem olyan maga, mint focista édesapja.

David Beckham, és Harper Párizsban

David Beckham, és Harper Párizsban (Fotó: Profimedia)

Az esemény előtti készülődésről David Beckham is feltöltött egy videón, ez az  látható, hogy lánya alapozóval korrigálja apja bőrhibáit, miközben mindketten Taylor Swift Style című dalát éneklik. Apa és lánya egyébként hatalmas rajongói az énekesnőnek, akinek egyik koncertjére is elmentek idén nyáron. A focistát egyébként újra kérdőre vonták a lapok, amiért szájon puszilta lányát

12 év 12 fotó – Így lett kisbabából kamasz lány Harper Seven Beckham

Victoria Beckham és Harper
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top