nlc.hu
Sztárok

David Beckham dokumentumfilm a Netflixen

David Beckham megtörten idézi fel élete legnehezebb pillanatait a Netflix új dokumentumfilmjében

David Beckham őszintén mesélt élete legnagyobb és leghírhedtebb pillanatairól egy új, mindent feltáró dokumentumfilmben, amelyet ma mutattak be a Netflixen.

A Netflix új dokumentumfilmjében David Beckham azt az időszakot is felidézi, amikor mentális egészségével vívott küzdelmet, miután a világbajnokságon az Argentína elleni mérkőzés után első számú közellenséggé vált, a szurkolók pedig nem csak őt, de családját is támadni kezdték. Majd felesége, Victoria Beckham is csatlakozik hozzá, aki először beszél arról a fájdalomról, amelyet a Rebecca Loosszal való állítólagos viszonya miatt elszenvedett. Az egykori Spice Girl együttes tagja sírva vallja be: ez volt élete „legnehezebb” időszaka – írja a Daily Mail

David Beckham

Fotó: Getty Images

A sorozat soha nem látott felvételeket is bemutat a hírhedt esküvőjükről, amelyen rikító lila ruhákat vettek fel egy pazar ceremónia során, beleértve a vőfély, Gary Neville nagyon durva beszédét. Eközben a futballsztár felfedi a vitáit a Manchester United vezetőedzőjével, Alex Fergusonnal. Beleértve azt a 2003-as pillanatot, amikor csapattársainak „vissza kellett tartaniuk”, miután edzője fejbe dobta egy cipővel, ő pedig meg akarta támadni. 

A filmbe David szüleivel készült interjúk is bekerültek, melyekben mesélnek a futballista gyermekkoráról, a szürreális pillanatról, amikor a Manchester United játékosa lett, és arról, hogy mit gondolt valójában az anyja a nőről, akit feleségül vett és az unokái édesanyja lett.

Az egykori labdarúgó azt is elárulta, hogy az apává válás hogyan változtatta meg, és milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, amikor ő és Victoria a nyilvánosság reflektorfényében nevelték fel gyermekeiket, beleértve azt is, hogyan kaptak „elrablásos fenyegetéseket” legidősebbjük, Brooklyn születése után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top