nlc.hu
Sztárok

23 éves Brooklyn Beckham

23 éves Brooklyn Beckham, aki a művészeti sulit választotta a foci helyett

Katalin és Vilmos herceg gyermekei után alighanem a Beckham csemeték a világ legismertebb gyermekei.

Victoria és David legidősebb gyereke, a 23 éves Brooklyn a fotózás szerelmese. A fiú felvételt is nyert egy New York-i egyetemre, ahol egy évet töltött, majd a honvágya miatt inkább hazaköltözött a szüleihez. Bár apja szerette volna, ha elsőszülött fia követi a fociban, Brooklyn már egészen kiskorában művészeti suliba járt. Több mint 10 millióan követik az Instán, ennek is köszönhető, hogy 17 évesen a Burberry felkérte, készítsen el számukra egy fotósorozatot.

Brooklyn Beckham akkor és most

Brooklyn 2004-ben (Fotó: Getty Images/Yui Mok – PA Images)

Ezek után pedig jött egy saját album, amely már 300 fotóját tartalmazta. Azt kevesen tudják, hogy a legidősebb Beckham gyerek számos eddigi munkája után járó bevételét jótékony célra ajánlotta fel. Kevésbé szeret kihívó ruhákba öltözni, leginkább a fast fashion vonalon mozog, vagyis gyakran látjuk Vans tornacipőkben és Converse cuccokban.

Brooklyn Beckham akkor és most

2015-ben, kamaszként (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Boldogabb nem is lehetne

Brooklyn Beckham és szerelme, Nicola Peltz április elején tartották meg az esküvőjüket a floridai Palm Beachen.

A 27 éves ara egy káprázatos Valentino ruhában mondta ki a boldogító igent 23 éves szerelmének. Brooklyn egy Dior öltönyt viselt.

Brooklyn felvette felesége nevét, mostantól hivatalosan Brooklyn Peltz Beckham néven található meg Instagram-oldalán is. 

Brooklyn családja imádja Nicolát, Victoria Beckham csak jó dolgokat mesélt róla 2020-ban a Lorraine talk-show-ban.

„Csodálatos teremtés. Aranyos, kedves, egy imádni való, melegszívű, tényleg egy csodás nő. Nem is kívánhattunk volna nála jobbat. Nagyon boldogok vagyunk mi is, szeretjük őt, és a fiunk is örül ennek” – mondta Victoria.

David Beckham meglehetősen bőkezű volt a nászajándékkal: egy felújított, elektromossá alakított 1954-es Jaguar XK140-es típusú luxusautót vásárolt ugyanis a fiának és menyének, 500 000 dollárért, vagyis közel 170 millió forintért.

„Ez a figyelemre méltó autó tökéletes esküvői ajándék a fiának, Brooklynnak és menyének. A Lunaz eme rendkívüli, elektromossá alakított klasszikus autója minden tekintetben fényes, pozitív jövőt jelképez” – nyilatkozta a sajtónak David Lorenz, a cég alapító-vezérigazgatója.

(Nyitókép: Theo Wargo/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top