Sztárok

Lezuhant egy lombházból Leslie Mandoki lánya

Julia Mandoki az erdőirtás ellen tiltakozott. Amikor a rendőrök ki akarták lakoltatni őket a lombházakból, megpróbált felmenni egy létrán, de leesett.

Hat-nyolc méteres magasságból leesett Leslie Mandoki lánya, Julia Mandoki. A 24 éves énekesnő a németországi hambachi erdőben esett le egy lombházhoz vezető létráról.

Meg is halhatott volna, vagy élete végégi tolószékbe kényszerül. De az orvosok azt mondják, nincs életveszélyben. Eltört több bordája, és az egész testét véraláfutások borítják. Még több napig kórházban kell maradnia, hogy biztosak legyenek benne, nincs belső sérülése

– mondta Leslie Mandoki a Bildnek.

Julia Mandoki és édesapja egy koncerten (Fotó: Facebook/Mandoki Soulmates)

Julia Mandoki egy természetvédő akció keretében volt az erdőben. A rendőrök hetek óta próbálják kilakoltatni az aktivistákat a lombházakból, a baleset akkor történt, amikor az akció során megpróbált felmenni az egyik lombházba.

Az aktivisták évek óta demonstrálnak az erdőben, a lombházakkal szeretnék megakadályozni, hogy az RWE energiakonszern további erdőterületeket irtson ki, és barnaszenet bányásszon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top