Sztárok

Szomorú történetet osztott meg Teszári Nóra

Teszári Nóra húgáról már tudjuk, hogy egy súlyos betegség miatt kerekesszékbe került, arról viszont eddig nem beszélt, hogy volt egy öccse is...

Teszári Nóra korábban a Reflektorban beszélt családi tragédiájáról. A húga, Eszter évekig Írországban élt, majd miután 2003-ban kiderült, hogy szklerózis multiplexet, vagyis a központi idegrendszert megtámadó, az idegorvosok által gyógyíthatatlannak tartott betegséget diagnosztizáltak nála, hazaköltözött. Állapota gyorsan romlott, kerekesszékbe is kényszerült. A műsorvezetőről azonban egészen eddig nem tudtuk, hogy volt egy öccse is.

„Megrázó és gyönyörű gesztus! Talán azért érint meg ennyire, mert én is korababa voltam, és tudom, mennyit aggódtak értem a szüleim!… Arról nem is beszélve, h nem adták meg nekik a lehetőséget, hogy elbúcsúzzanak az öcsémtől…” – írta a közösségi oldalán Teszári Nóra, ami arra enged következtetni, hogy a testvérét még kisbaba korában vesztette el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top