Sztárok

Autójában lőtték agyon az egykori szépségkirálynőt

Merénylet áldozata lett a híres iraki modell, Tara Fares, akit autójában lőttek agyon Bagdadban csütörtökön. A volt szépségkirálynőt egy nappal az után végezték ki, hogy őt választották Irak leghíresebb közösségi média sztárjának.

Gyilkosság áldozatává vált Tara Fares, híres iraki modell, egykori szépségkirálynő, akinek közel 3 millió követője volt az Instagramon. Az egykori szépségkirálynőt saját autójában lőtték le Bagdadban egy nappal az után, hogy ő lett Irak legnépszerűbb közösségi média csillaga.

Tara Fares – forrás: instagram

A 22 éves Fares testéből három golyót operáltak ki a Sheikh Zaid kórházban, de életét már nem tudták megmenteni. A modell Törökországban élt, de rendszeresen ingázott Bagdadba.

A gyászoló rajongók méltatták az elhunyt modellt, amiért felemelte szavát az erőszak és az elnyomás ellen egy olyan országban, amelyik még mindig másodlagos polgárokként kezeli a nőket.

Egy rajongója szerint „Tara halála a diszkrimináció, a szabadság és a jog hiányának sikolya. Az együttérzés most nem elég!”

Tara karriejre 2014-ben kezdődött, amikor elindult a Miss Bagdad 2014 nevű szépségversenyen, amit rákövetkező évben meg is nyert.

A modell halála előtt egy nappal szintén autójában öltek meg egy emberjogi aktivistát, míg korábban egy szépségszalon tulajdonosa, illetve kozmetikai szakértő halt meg saját otthonában rejtélyes körülmények között.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top