Zámbó Krisztián meztelen képpel üzent az apjának

nlc | 2018. Szeptember 28.
Zámbó Krisztián nem szégyenlős, ez már biztos. De vajon mit szólna ehhez Jimmy, tényleg örülne neki?

Zámbó Krisztián úgy véli, amióta elveszítette az édesapját, a rajongók egy része megkeseredett emberként tekint rá, aminek ellenkezőjét egy meghökkentő képpel akarja bebizonyítani. A minap egy teljesen pucér képet töltött fel magáról, amit barátnője, Zsuzsi késztett róla szoláriumozást követően. Az énekes egy fricskának szánta a pikáns fotót, amit egy nap után azonban el is távolított az oldaláról.

„Sokszor csináltam már magamból hülyét ország-világ előtt, ezt a fotót is csak viccnek szántam. Bohóckodtunk egy kicsit Zsuzsival, szerintem ebben nincsen semmi különös. A kép nem ízléstelen, nincs kint semmim, olyan vagyok rajta, mint a Terminátor. Büszkén vállalom a testemet!” – mondta nevetve Zámbó Krisztián, aki az ádámkosztümös felvétellel nemcsak szórakoztatni szerette volna az embereket, hanem édesapjának, Zámbó Jimmynek is üzenni.

„Szeretném, ha apu tudná, hogy a humoromat és a jókedvemet továbbra sem veszítettem el! Remélem, nem hoztam rá szégyent ezzel, és ő is csak nevetne a történteken, nem úgy, mint a barátnőm, akinek nagyon nem tetszett, hogy feltöltöttem a fotót. Zsuzsi kicsit szemérmesebb, részben ezért is szedtem le a képet” – mondta el a Borsnak Zámbó Krisztián.

Exit mobile version