Sztárok

Élő adásban sírta el magát Stohl András

Játékosától kellett zsebkendőt kérnie a Piramis műsorvezetőjének.

Stohl András a könnyeivel küzdött a Piramis legutóbbi adásában. Egyik játékosa, Timi nagyon fiatalon veszítette el édesapját, anyukája egyedül nevelt fel három gyermeket. A fiatal lány könnyes szemmel mesélt édesanyjáról, elmondta, semmiben sem szenvedtek hiányt. Timi olyan szépen és tisztelettel beszélt édesanyjáról, hogy Stohl Andrásnak zsebkendőt kellett kérnie.

Apukám idősebb volt, amikor én születtem, ő akkor volt 62 éves. Tudta mindenki, hogy idővel el fog menni, de anyukám ezt bevállalta, tudta, mire fog vállalkozni az élete folyamán, mert mindennél jobban szerette édesapámat. Tudta, hogy tőle szeretne gyerekeket. (…) Amúgy sem könnyű úgy elveszíteni a párunkat, ha nincsen gyerek, de három gyerekkel, ráadásul úgy, hogy megadni mindegyiknek azt, amit szeretne, hogy tökéletes és teljes legyen az élete – ennél szebb nincsen. És ő ezt megadta nekünk, mindent megadott nekünk” – mesélte könnyes szemmel anyukájáról.

E mondatok hallatán Stohl András szeme is könnybe lábadt, majd meg is ölelte a fiatal lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top