Sztárok

Voksán Virág bármikor megszülhet

A DJ úgy érzi, most kerek az élete, mivel vőlegényével hamarosan a karjaikban tarthatják kisfiukat.

Voksán Virág a mai napig alig tudja elhinni, hogy anyuka lesz. A lemezlovas boldogabb, mint valaha, ám elárulta, kicsit tart a szüléstől. Virág a babaszoba és a kelengyék mellett a Bencéről készült ultrahangfotókat is megmutatta a TV2 sztárhíradójában, a Ripostban.

Már a kórházi csomagot is bekészítették, a DJ kisfia ugyanis bármelyik pillanatban megszülethet. A szülőszobában a vőlegénye fogja majd a kezét. „Mindenképpen apás szülés lesz, viszont szigorúan a fejemnél fog állni” – árulta el Voksán Virág, aki 4 éve él boldog párkapcsolatban. A népszerű lemezlovas azt is elmondta, több mint 15 évet várt az igazira. „Olyan férfit szerettem volna, aki velem együtt elsőként éli meg a gyermekáldást, majd a házasságot” – tette hozzá.

Hamarosan megérkezik hozzájuk Beni, akiről a következőket mondta a DJ: „Tiszta apja a gyerek. Az orrát és a száját az apukájától örökölte” – mesélte.

Virág kismamaként is kirobbanó formában van, de azt vallja, a baba miatt nem érdekelte, mennyire változott meg az alakja. „A várandósság nem a diéta korszaka” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top