Sztárok

Litkai Gergő híradósként remekel

Régebben már láthattuk, hogy Litkai Gergő milyen híradós szerepben, ma pedig megmutatja a XXI. századi híradózást az ő szemével.

Maga írta és rakta össze a Comedy Central 10. születésnapjára készült híradót Litkai Gergő, aki annak idején megálmodta ennek a csatornának az arculatát. 

„Tulajdonképpen én voltam, aki annak idején összeraktam a csatorna arculatát. Akkor még nagyon kis létszámú csapattal dolgoztunk, ami külön élmény volt, mert így mindenféle szerepben kipróbálhattam magamat. Most már csak külsős műsorbeszállító vagyok a Comedy Centralnál, most már teljesen a Dumaszínháznak szenteltem magam.”

Litkai Gergő, a CCB News híradósa

A napra pontosan tíz éve indult Comedy Centralon Litkai most egy kicsit nosztalgiázhatott is, mint a  CCB News hírolvasója, aki mától hét napon keresztül jelentkezik ehhez hasonló kis vicces fillerekkel, amelyek két produkció közti átkötőelemként futnak a csatornán.

„Számomra a híradós karakter egy szimbólum, anno ugyanis híradóparódiákkal kezdtem, aztán a YouTube-on is csináltam ilyeneket. Ezt is én írtam és találtam ki az egészet. Nyilván attól működik, hogy manapság a valóság meg az álhírek között elmosódott a határ. Pluszfunkció, hogy bekerül a CCB Newsba valami aznapi sorozathoz köthető reklám elem is.”

Itt nézheted meg Litkai Gergőt híradósként: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top