Sztárok

Reviczky Gábor mindent megtesz, hogy túlszárnyalja a jóslatot

Reviczky Gábor életében bekövetkeztek, amiket a pálmalevél „jósolt”, ám egy dologról nem szeretné, hogy igaz legyen.

Állítólag kétezer évvel ezelőtt az ősi Indiában keletkeztek azok a pálmalevelek, amelyekre 110 millió életutat rögzítettek. Reviczky Gábor érdeklődését is felkeltette a jóslat, a színész is kikerestette a saját pálmalevelét, mert szerette volna tudni, mire számíthat az életben.

„Minden izgalmas, megfoghatatlan dolog érdekel. Ráadásul, ha ez rólam is szól, még jobban felcsigázza az érdeklődésem. Miután megkaptam a levelet, bizony elcsodálkoztam azon, hogy a több ezer évvel ezelőtt leírtak mind-mind bekövetkeztek az életem során. Egy »jóslat« nem vált be teljesen, igaz, erről nem a pálmalevél tehet. Négy évvel ezelőtt beszavaztak a Nemzet Művészei sorába, de aztán mégis valaki más került a helyemre. Tehát a pálma azért nem tévedett akkorát…” – mesélte a Borsnak Reviczky Gábor.

A sorslevél nemcsak az életről, hanem az elmúlásról is tudatja az embert. „Bizony, pontosan le van írva, mikor jön el a vég, eszerint 79 éves koromban, vagyis alig tíz év múlva halok meg. De én bízom benne, hogy ez lesz a következő olyan tévedés, ami engem illet, ugyanis remélem, túlélem a halálom napját. Sok feladatom van még, szeretnék még nagyon hosszú ideig színész maradni” – mondta el Reviczky Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top