Sztárok

Tina Turner a veseátültetése előtt az öngyilkosságot fontolgatta

Tina Turner minderről hamarosan megjelenő My Love Story című könyvében írt nyers őszinteséggel.

Csak kevesen tudták, hogy a 78 éves Tina Turner tavaly életmentő veseátültetésen esett át. A beavatkozást, melyhez az énekesnő 62 éves férjétől, Erwintől kapta a donorszervet, a legnagyobb titokban végezték el. Az életmentő beavatkozásról, és az azt megelőző, embert próbáló időszakról az énekesnő hamarosan megjelenő My Love Story című könyvében vallott.

tina turner öngyilkosság veseátültetés

Kép forrása: Instagram

„Ez már nem az én életem volt. A testemben lévő toxinok kezdték átvenni a hatalmat felettem. Nem tudtam enni. Túléltem, de nem éltem. Elkezdtem gondolni a halálra” – idézi Turnert a Daily Mail című brit lap, ami azt is tudni véli, hogy az énekesnő veseelégtelenségét a kezeletlen magas vérnyomása okozta.

Mielőtt azonban az átültetésre sor került volna, az énekesnő rendszeres dialízisre szorult, ám közölte, inkább meghal, mintsem gépekhez kötve kelljen élnie. „Ha a veséim leállnak, és itt az ideje, hogy meghaljak, elfogadnám. Amikor itt az ideje, a valódi ideje. Nem féltem a haláltól, de aggódtam” – mondta Turner, aki ezután tagja lett egy támogatott öngyilkossággal foglalkozó szervezetnek.

Férje, Erwin ez után ajánlotta fel a veséjét, az átültetést pedig 2017. április 7-én sikeresen elvégezték az orvosok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top