Sztárok

Megyeri Csilla még a szexdiéta vége előtt leteperi Zsoltit

Megyeri Csilla ultimátumot adott a párjának: ameddig Zsolti le nem adja a hasát, addig nem bújik vele ágyba. Amióta ez kiderült, Csilla kapott hideget-meleget.

Szexmegvonással motiválja a párját Megyeri Csilla, mert azt gondolta, ez sokkal hatékonyabb, mint ha futni küldené Zsoltot, vagy nem adna neki enni. Amikor ez kiderült, a hozzászólok nem kímélték Csillát, aki a rusnyázás óta megszokta már az erős kritikákat. Pedig ő csak jót akart, mert aggódik Zsolti egészségért, szerinte a túlsúly komoly kockázatot jelent.

„Egészen elképesztő reakciókkal találkozom, mióta megjelent a cikk, hogy Zsoltit szexmegvonással motiválom a fogyásra. Vannak, akik egyszerűen nem értik, és azt gondolják, zsarolom őt, viszont rengeteg támogató üzenetet is kaptam, elsősorban nőktől, akik pont úgy aggódnak a pasijuk egészsége miatt, mint én. Egyelőre az út elején vagyunk, de látom rajta az elszántságot, és ez volt a célom. Mivel éheztetni nem szeretném, ezért olyan megoldást kerestem, ami anélkül oldja meg a problémánkat, hogy megmozdulnia kelljen. Találtam egy gyógynövényt, illetve Szögeczki Ágitól hallottam, ő tavaly ezzel a módszerrel adott le jó pár kilót. A cola nuts, magyarul kóladió szerintem csodákra képes, rendkívüli módon beindítja a fogyást, ezt magamon teszteltem! Egy kis önmegtartóztatásba még senki nem halt bele, nem kell aggódni emiatt érte” – mondta Csilla a Nők Lapja Cafénak.

Ezzel a fotóval indult minden, Megyeri Csilla aggódik a párja, Zsolti egészségéért

Lényegében a szexmegvonás csak segít abban, hogy a céljára, a fogyásra koncentráljon Molnár Zsolt, aki közel sem veszi olyan nehezen ezt az egészet, mint amennyire egyesek aggódnak érte. 

„A pasik sajnálnak, a csajok pedig nagyon drukkolnak nekem, hogy teljesítsem a kihívást. Csilla habitusát ismerve sokkal hamarabb teper le, mint ahogy én befejezem a diétát” – mondta nevetve Zsolti, Csilla vőlegénye, aki a héten kezdi az életmódváltást.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt (Fotó: Lung András)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top