Sztárok

Hernádi Judit Szulák Andival beszéli ki a menopauzát

Egy színdarabban beszéli ki a klimax tüneteit Náray Erika, Szulák Andrea, Hernádi Judit és Tóth Enikő – hatalmas poénok várhatóak.

A Játékszín 2018/2019-es évadának első bemutatója a Menopauza október 12-én. Tallós Rita rendezésében Hernádi Judit, Szulák Andrea, Tóth Enikő és Náray Erika debütál. A színésznők korábban már beszéltek a klimax tüneteiről, illetve hogy ki hogyan veszi észre magán, most pedig a színpadon mutatják be, hogy ezt az állapotot jól is meg lehet élni. 

„A Játékszín bulvárszínház, én pedig kifejezetten szeretek bulvárt rendezni. Pályám elejétől tabudöntögető típus vagyok, s ezt mára következetesen feladatként kezelem” – mondja Tallós Rita, a darab rendezője. „Előző két rendezésem is olyasmikkel foglalkozik, amikről vagy nem beszélünk, vagy ha igen, nem elég nyíltan. A menopauza is ilyen, egyszerűen nem illik rá utalni sem. Rendezőként egy dolog fontos számomra: hogy a közönség mellett a színészeim is élvezzék az előadás minden percét. Itt most adott lesz négy zseniális színésznő, akikkel az a feladatunk, hogy a humor segítségével átlendítsük a szorongáson azokat a nőket, akik épp érintettek, vagy csak tartanak a változó kortól.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top