Sztárok

Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia: „Mindenre felkészültem”

Az elmúlt nyolc hónapban képtelen volt a férjéről, a haláláról beszélni. Kárászy Szilvia most megtörte a csendet, hogy elmondja, milyen volt a búcsú.

Tahi Tóth László idén februárban, a születésnapja után egy hónappal ment el, a felesége karjai között hunyta le örökre a szemét. Kárászy Szilvia ekkor megölelte, megcsókolta, így köszönt el tőle. 

„A lélek tudja, hogy elbúcsúztak tőle, ezt megvárja, és csak utána megy el. Ebben biztos vagyok. Laci halála előtt számot vetett az életével. Volt időnk sokat beszélgetni, elbúcsúztunk egymástól”  mesélte Tahi Tóth László özvegye a Story magazinnak. 

Tahi Tóth László és Kárászy Szilvia (fotó: RTL Klub)

Az utolsó időszakról eddig nem tudott és nem is akart beszélni, de most, hogy a gyászév nagyobbik része mögötte van, már képes elmondani, hogyan teltek az utolsó hetek; ahogy mondja, mindenre felkészült.

„Lacus a betegsége alatt többször is el akart menni, de én mindig azt éreztem, nem jött még el az ideje, és visszahoztam, az utolsó időkben többször is.”

A közös életükről, és arról, hogyan kezdett új életet, Kárászy Szilvia a magazinnak mesélt először.

A Storyban Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia az elmúlásról mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top