nlc.hu
Sztárok
Tolvai Reni mellei szinte kiestek a fehér ruhából

Tolvai Reni mellei szinte kiestek a fehér ruhából

Tolvai Reni tegnap a Rosalinda főszereplője, Thalia bőrébe bújt, ami nem is sikerülhetett volna jobban – az énektudás mellett a férfiaknak a külsőségeken is megakadt a szeme.

Tolvai Reni nem szégyellős, vállalja a testét, és sokszor meg is mutatja. Az énekesnő tegnap a Sztárban sztár első adásában Rosalindaként vonaglott a színpadon, ami óriási siker volt: a hangot tökéletesen lehozta, ráadásul amikor ránéztünk, konkrétan Thaliát láttuk benne. A férfi zsűritagok és a nézők viszont leragadtak egy részletnél: Tolvai Reni melle kibuggyant a ruhából, ami miatt mindenkinek folyt a nyála. 

„Tökéletesen nézel ki, pont úgy, mint Thalia” – kezdte Liptai Claudia, amivel a zsűri többi tagja is egyetértett. „Ebben azonkívül, hogy rettentő szép nagy melleid vannak, mást nem lehetett mutatni” – értékelte a produkciót a műsorvezető. Papp Szabi szerint tökéletesen nézett ki, Stohl András pedig azt mondta, hogy ez volt az adás egyik legjobb produkciója. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top