Sztárok

Hatalmas sikert ért el Hajós András fia

A műsorvezető fia hazánkat képviseli az argentínai ifjúsági olimpián, itthonról pedig az egész család szorít érte éjszakánként.

Hajós András korábban nem villogot családjával, más celebekkel ellentétben sosem tolta őket akaratuk ellenére a reflektorfénybe. Most azonban a büszkeségtől dagadó keblekkel sorra osztja meg hivatalos oldalán tiznehét éves Artúr fia elképesztő sportsikereit.

Hajós Artúr és társa, Stréli Bence kvalifikálták magukat a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpiára strandröplabdában, és tegnap éjjel a versenyszám elődöntőjét játszották le Svédország csapata ellen. Hajós András itthonról izgulja végig az eseményeket, melyekről a hírek általában késve jutnak el hozzá.

„Morzsákból rakjuk össze, cset, kis live-ok, üzenetek. Amikor meccs van, megy az őrült nyomkodás. Apám például csak ezért megtanult facebookozni! Reméljük, ha továbbmennek, már stream is lesz. Aztán, ha úgy adódik, eladom az autóm, és kirepülünk” – mondta nevetve a TV2 korábbi műsorvezetője.

Hajós szerint fia vérprofin áll a játékhoz. „Meccsnapon hozzá se lehet szólni. Egy szülőnek néha nagyon nehéz, hogy ne fontoskodjon, de meg kellett tanulnom, hogy azzal segítek a legtöbbet, ha nem csinálok semmit. Mondjuk ebben pont jó vagyok” – viccelődött Hajós a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top