Sztárok

Pintér Tenya Fridáról: „Nevelnem kell ezt a lányt”

Pintér Tenya és Frida kapcsolata enyhén szólva sem áll biztos lábakon, a tegnapi A legbátrabb páros adásában pedig kiderült, hogy a lány nem bízik a párjában.

Pintér Tenya és Frida szerelme hullámzó, sokszor veszekednek, de állításuk szerint imádják egymást, csak ez nem mindig mutatkozik meg a kamerák előtt. Tegnap Frida feladta az egyik feladatot A legbátrabb párosban, ezt pedig a színész nem viselte valami jól. Mivel egy elég rossz szobába kerültek, Tenya folyamatosan elmondta a barátnőjének, hogy ez miatta van. Később pedig – pár sör elfogyasztása után – arról beszélt a férfitársaknak, hogy nevelnie kell még a lányt. 

„Egy kicsit úgy érzem, hogy ezt a kis nőt nekem nevelnem is kell. Azt gondolom, hogy a mai nap arra enged következtetni, hogy nem bízik bennem ez a lány” – mondta Pintér Tibor a többieknek, akik meggyőzték, hogy ez nem így van, csupán nem merte bevállalni a feladatot, bár utólag úgy látta, meg tudta volna csinálni. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top